phone: 010 9015 200
web: www.svhomestay.com
Homestay Ukay Perdana : SV Homestay

Kolam Rerang SV Homestay Ukay Perdana


Penginapan anda di SV Homestay @ SVille Homestay Ukay Perdana tidak akan lengkap jika anda tidak 'terjun' ke dalam kolam renang yang dingin ini. Ianya terletak di dalam bangunan, dan lebih menarik lagi ia terletak betul-betul di hadapan SV Homestay, cuma perlu turun 1 anak tangga sahaja dan anda sudah boleh mandi manda dengan gembira, lebih-lebih lagi untuk anak-anak anda.

Terdapat 2 kolam, untuk dewasa dan juga kanak-kanak. Terdapat juga tandas dan bilik persalinan lelaki dan wanita untuk memudahkan anda menyalin pakaian dan membersihkan diri selepas mandi manda.

Sekiranya anda berhasrat atau ada tujuan di yang memaksa anda bermalam di Kuala Lumpur, anda boleh cuba SV Homestay Ukay Perdana kerana lokasinya sangat strategik dengan banyak akses untuk ke pusat bandar, pantai timur, selatan dan ke utara tanah air melalui lebuhraya MRR2 untuk akses terus ke LPT, AKLEH, DUKE, NKVE.

Siapa sangka anda boleh mandi di kolam renang dengan pemandangan pohon-pohon menghijau di ibu kota...tetapi ianya satu realiti di SV Homestay Ukay Perdana :)